ПРОДУКЦИЈА ПОЧЕЛА СА ИНВЕСТИРАЊЕМ У ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У НАСЕЉУ "СРБЕ ЈОВАНОВИЋА"




Данас је генерални директор продукције "МАХ", Никола Петраћковић из буџета продукције издвојио 480, 00. РСД. за куповину сијалица за рефлекторе на овом игралишту.
Сијалице су данас намештене, а један од 3 рефлектора колико има на игралишту је скинут јер ће се не његово место у току ове недеље, поставити украсно црево дужине 10 метара који ће улепшавати игралиште у току новогодишњих и божићних празника.
Финансијска средства за ове намене такође ће обезбедити продукција "МАХ", односно њихови чланови, а из буџета продукције за новогодишње кићење игралишта биће издвојено око
1000,00 РСД.

(Игралиште у насељу Август 2009.)

Како наводи координатор акције "За бољи живот деце у нашем насељу", Никола Петраћковић, један од приоритета јесте да се поправе рефлектори, да се заваре 2 поломљене клацкалице, да се посади нова трава и одраде стазе по игралишту како се та трава не би поново газила и уништавала, а Министарство за заштиту животне средине продукције "МАХ", залагаће се да од надлежних органа у општини Неготин почетком наредне године обезбеди корпе за отпатке како би очували чистоћу игралишта.
Овом приликом желимо да се захвалимо надлежним органима у општини Неготин који су се залагали да деца у нашем насељу заиста добију нешто што већ дуже време очекују, а то су Радмила Геров, бивша председница општине Неготин и Слободан Миливојевић, бивши дир. ЈП за Грађевинско земљиште.


(Игралиште у насељу, Новембар 2008.)

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM