НОЋНИ ТУРНИР 2010

Наша продукција ће ове године као и претходних 5 година, организовати традиционални пети "НОЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ, НЕГОТИН 2010".
Комплетну организацију овогодишњег турнира преузима фудбалски савез продукције уз подршку Министарства за спорт продукције.
Генерални организатори овогодишњег турнира су Милош Кицорановић, министар за спорт продукције, Урош Лазић, помоћник министра за спорт и Вељко Влајић, председник фудбалског савеза наше продукције.


Новина на овогодишњем турниру је уплата коју су организатори припремили, а уплата ће без обзира на категорију учесника износити 1500 динара по екипи.
Такође по први пут ове године, организатор уводи новину и у наградама које ће ове године бити веома вредне. Поред високих новчаних награда, додељиваће се пехари за прва 3 места, медаље ће добити сви играчи чија је екипа освојила неку од прва три места, а сви учесници ће добити захвалнице за учешће, а поједини ће се издвојити и добити признања за:

-НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА ТУРНИРА 2010,
-НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА ТУРНИРА 2010 и
-НАЈБОЉЕГ АСИСТЕНТА ТУРНИРА 2010.



Пријаве и уплате за турнир можете обавити сваког дана у просторији продукције "МАХ", која се налази у улици "Србе Јовановића" бр. 4 у Неготину, или се јавити надлежним службама, организаторима турнира. Влајић Вељку, Кицорановић Милошу и Лазић Урошу.

Пише: Никола П.
Фото: МАКС АРХИВА

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM