SPORTSKI TEREN U PRAHOVU I NEGOTINU?? ŠTA JE SA TIM?

Pokušaj Radmile Gerov, člana Privremenog veća da na sednici Privremenog veća opštine Negotin dopuni dnevni red sa dopisima koje je predao Nikola Petraćković za rekonstrukciju sportskog terena u školskom dvorištu O.Š. "Pavle Ilić Veljko" u Prahovu i u naselju "Srbe Jovanovića" u Negotinu je bio odbačen. Kako kaže Radmila Gerov, član Privremenog organa opštine Negotin,
predsednik Privremenog organa, Ljubiša Đorđević rekao je da se dnevni red ne može dopuniti tim dopisima iz razloga što se projekat rekonstrukcije tek treba uraditi uz naglašenje da će poslati ljude da naprave idejno rešenje kako bi se ova dva sportska terena rekonstruisala. Ipak, mnogi kažu da je ovo "Obećanje ludom radovanju", da je predsednik barem rekao kad će poslati svoje ljude da to urade, pa ajde i nekako da mu verujemo, ali pošto je to očigledno rekao samo kako bi što pre završio ovu priču, sumnja se da će to biti urađeno.
Nikola Petraćković, inicijator ovih akcija navodi da se neće zaustaviti na ovome, on kaže; "Ja nikako ne želim da se sve zaustavi na ovome, da se niko toga ne seća i da se prave kao da im to niko nije rekao.
Ne znam kako ljudi mogu da budu takvi, mada od pojedinih političara je sve moguće.

Ako je predsednik rekao, citiram "Uradićemo to, mi čak imamo i dogovor sa Đerdapom da nam asfaltiraju nešto.
Uradićemo, sredićemo to samo da krenu topli dani, da asfaltne baze prorade jer sad ne može asfalt na -10. da se pravi ni da se stegne, tako da ćemo negde u aprilu to da sredimo", to su predsednikove reči negde posle Srpske Nove godine!

April prolazi, on to na svakojaki način izbegava! U čemu je problem?
Ne prihvatam njihovu odluku, ako je donesu da se za to nema para zato što oni imaju dogovor sa "Đerdapom", to je predsednik sam rekao.

U koliko on to ne želi, neka se izjasni, pa čekamo predsednika opštine koji će, nadam se imati mnogo više razumevanja za ovakve potrebe mladih u našoj opštini"!

Kaže Nikola Petraćković.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam