ODRŽANA PRVA KONSTITUTIVNA SEDNICA SO NEGOTIN


U velikoj sali SO Negotin danas je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Negotin kojoj je prisustvovalo svih 45 odbornika.

Prvim delom sednice predsedavao je najstariji odbornik, Živorad Lukić, sa liste SPS-PUPS-JS, a po poslovniku u vođenju sednice pomagala su mu tri najmlađa odbornika: Savić Sanja, odbornik sa liste SPS-PUPS-JS, Dalibor Nikolić, odbornik sa liste DS-SPO i Vojislav Kojić, odbornik sa liste LDP-a.
Nakon obrazovanja verifikacionog odbora od 3 člana, skupština je donela odluku o potvrđivanju mandata odbornika, a potom je usledilo davanje svečane izjave odbornika i njeno potpisivanje.


Posle kraće pauze, usledila je procedura za izbor predsednika i zamenika predsednika Skupštine opštine Negotin. Odbornici skupštine opštine Negotin za predsednika Skupštine izabrali su magistra Milana Urukovića, sa liste SPS-PUPS-JS a za njegovog zamenika doktora Ninoslava Dimitrijevića, sa iste liste.

Drugim delom sednice predsedavao je novoizabrani predsednik Skupštine magistar Milan Uruković i prema usvojenom dnevnom redu za sekretara Skupštine opštine Negotin postavljen je Živojin Marković, diplomirani pravnik.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam