PRETNJE PREDSEDNIKU SRBIJE


Produkcija "mAx", podržava sve grupe i političke stranke koje su oštro osudile pretnje predsedniku naše Republike, gospodinu Borisu Tadiću.
Pretnje su se pojavile na aktuelnom sajtu "FACE BOOK", sa tekstom:
"Tadiću dzabe ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka".
Ove pretnje oštro su osudile i mnoge političke stranke, vladajuća koalicija i opozicija u Vladi Republike Srbije.
Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, oštro je osudio pretnje i dodaje da će o ovim pretnjama biti obaveštena i američka Vlada, a da će ministarstvo policije pokušati u saradnji sa Interpolom da pronađe osnivača ove grupe na sajtu "FACE BOOK" - u.

Zbog čega "mAx" produkcija podržava ljude koji će pokrenuti istragu protiv osobe koja je napravila ovu grupu na "Face book" - u, pitali smo direktora produkcije:

"Verujem da se predsednik Tadić našao u jednoj veoma teškoj situaciji i nikome ne bi bilo sve jedno da čuje ovakve pretnje, a pogotovu predsedniku Republike.
Iskreno verujem u rad ministarstva unutrašnjih poslova i nadam se da će naša policija u saradnji sa interpolom ubrzo pronaći osobu koja je osnivala ovu grupu na "Face book" - u i isto tako ga najstrožije kazniti jer zaista, ovakve pretnje stvaraju nemir u celoj državi, a i šire i niko od nas, a najviše Vlasti u Beogradu ne žele da se ponovi 12. mart. a svi znamo šta taj datum znači za Srbiu".

Izjavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, možete pogledati na sledećem sajtu:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/658171/Istraga+zbog+pretnji+Tadi%C4%87u.html

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam