NIKOLA PETRAĆKOVIĆ NA "ZVEZDAMA GRANDA"


Nikola Petraćković, nastupio je danas pod rednim brojem 66. na audiciji za "Zvezde Granda" koja je održana u pozorištu "Zoran Radmilović" u Zaječaru.
Audicija je trajala nešto više od 3 sata, a broj prijavljenih kandidata bio je nešto veći od 200.
Nikola se predstavio pesmom Šabana Šaulića "Danima te čekam", a zatim je otpevo i pesmu "Ti kraljice moga srca" uz muzičku podlogu koju je odabrao Saša Popović, direktor Grand produkcije.

Kako saznajemo, Nikoli je ovo treći nastup na audiciji za "Zvezde Granda".

"Da, ovo mi je bio treći nastup na Grandu, prvi je bio 18.09.2005. god. u studiu televizije "Pink" na Košutnjaku, zatim 04.02.2007. u bioskopu "Zvezda" u Boru i danas u Zaječaru je bio treći,
pa što se kaže, "treća sreća", kaže Petraćković.
Kako kaže Petraćković, direktor Grand produkcije Saša Popović, veliku pažnju je posvetio Nikolinom nastupu sa završnom rečenicom "Šta da ti kažem? Dobar si!".

Da li se sećate koje ste pesme do sada pevali na audicijama?
Da. 2005. godine u Beogradu sam pevao pesmu "Oprosti mi moja mladosti" koju izvodi Nemanja Nikolić, zatim godine 2007. sam izvodio numeru Marinka Rokvića "Skitnica", a danas sam se predstavio pesmom Šabana Šaulića
"Danima te čekam", a nakon te i pesmom "Ti kraljice moga srca" takođe numeru Šabana Šaulića, ali uz muzičku pratnju koju je odabrao Saša Popović.


Nikola Petraćković, učestvovao je na mnogim dosadašnjim priredbama, festivalima, takmičenjima među kojima su i poznate negotinske "Karaoke fest" gde je Nikola trogodišnji učesnik karaoka, (2006 1. mesto po glasu publike) , 2007 (7. mesto) i 2008 (2. mesto po oceni žiria sa od maximalnih 120, osvojenih 117. poena).

2009. godine, Nikola piše scenario za učešće Poljoprivredne škole na "SONG"-u
(susreti omladine Negotina) pod nazivom "Lokalni izbori u opštini Nitogen 2059. god. gde je škola stigla do polufinala, a kasnije je na svečanoj dodeli nagrada u foajeu Doma kulture, Nikola Petraćković dopio prestižan poklon i pohvalu kojom se pohvaljuje za odličan dramski prikaz i proglašava se jednim od najboljih glumaca "SONG"-a.
Nikola je organizator svih dosadašnjih humanitarnih akcija u našem gradu u kojima se nalaze dva humanitarna koncerta, humanitarni turnir u košarci, postavljanje štanda za skupljanje novca ispred zgrade opštine i drugo..
U toku sutrašnjeg dana na našem sajtu će biti postavljen i snimak Nikolinog nastupa.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam