ATOMSKO SKLONIŠTE PRETVARA SE U DEČIJI CENTAR


Nikola Petraćković, generalni direktor produkcije "MaX", razgovarao je juče sa Slavicom Živanović, članom Privremenog organa opštine Negotin o mogućnostima renoviranja atomskog skloništa u naselju "Srbe Jovanovića" i da se isti pretvori u dečiji centar.
Nikola Petraćković uz pratnju kolega, Čublić Gorana, Krčić Petra i ostalih, ušao je juče u sklonište i zatekao ga u katastrofalno lošem stanju.

"Sklonište je potopljeno, puno vode, štekeri su pod vodom, sve je pod vodom. To je rečeno i Slavici Živanović koja će danas na sednici Privremenog organa odmah reagovati i pokrenuti ovo pitanje kako bi se sva ta voda iz skloništa povukla i sprečilo izbijanje podzemnih voda. Na taj način, meštani ovog dela grada dobiće jedan prostor gde će se u toku zimskog perioda deca zabavljati stoni-tenisom, igrankama i ostalim aktivnostima", rekao je Petraćković.

U toku ove nedelje očekujemo radnike negotinskog vodovoda da pokupe svu vodu iz skloništa, a nakon toga počeće se sa čišćenjem i krečenjem skloništa. Kako saznajemo od Nikole, zidovi će biti iscrtani poznatim crtanim junacima, među kojima su Sunđer Bob, Tom i Jerry, Mckey Mouse i drugi...

Nikola još dodaje da će dečije igralište uskoro biti ozvučeno, tako da će deca imati i muziku za vreme igranja.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam