POZNATI POLUFINALISTI "SONG"-a


U poslednjem kvalifikacionom susretu “SONG”-a (Susreti omladine Negotina) koji je Dom kulture „Stevan Mokranjac“ organizovao na Maloj sceni u zgradi Bioskopa 29. aprila, programe su prikazale su ekipe: OŠ 'Vuk Karadžić' i Muzičke škole 'Stevan Mokranjac'.

Žiri u sastavu Pavle Cvetković, profesor, Violeta Stanković, nastavnik harmonike i Ana Mitrović, profesor srpskog jezika i književnosti, nastup OŠ 'Vuk Karadžić' ocenili su sa ukupno 273 poena. Tako je ova ekipa u kvalifikacijama 'SONG'-a, za izvođenje pop-rok kompozicije dobila 27, narodne pesme 26, klasične 24, za ostvareni dramski prikaz 27, literarni 30, scenografiju i kostim 30, za tačku po slobodnom izboru 27 i celokupnu režiju i scenario programa 82 poena.


Nastup ekipe Muzičke škole 'Stevan Mokranjac' žiri je ocenio sa ukupno 244 poena. Ova ekipa u kvalifikacijama 'SONG'-a, za izvođenje pop-rok kompozicije dobila je 28, narodne pesme 30, klasične 30, za ostvareni dramski prikaz 27, literarni 26, scenografiju i kostim 25, za tačku po slobodnom izboru 25 i celokupnu režiju i scenario programa 53 poena.
Tako su pravo učešća u polufinalu izborile četiri ekipe sa najvećim brojem poena u kvalifikacionim susretima, a to su: Negotinska gimnazija sa 286 poena, OŠ “Vuk Karadžić” sa 273, Muzička škola 'Stevan Mokranjac' sa 244 i Poljoprivredna škola sa 223 poena.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam