Napad i fizičko maltretiranje između maloletnih devojaka u Negotinu zbog fejsbuka

Nakon što je devojčica na Fejsbuku "prozivala" starije devojke, one su je sačekale pred školom, odvele je u stan, tukle i maltretirale, naterale da im da svoju lozinku za ulaz na profil na ovoj društvenoj mreži, a zatim joj obrijale glavu

 

Dve tinejdžerke iz Negotina, starosti 16 i 17 godina, nekoliko sati su tukle, maltretirale i mučile, a na kraju i obrijale glavu svojoj sugrađanki staroj 13 godina! Povod za ovo ponašanje bila je“prozivka” koju je mlađa devojčica uputila starijima na društvenoj mreži Fejsbuk.
Nakon što je mlađa devojčica na svom Fejsbuku spomenula dve starije devojke u negativnom kontekstu, one su odlučile da joj se “osvete”. Sutradan su je sačekale ispred osnovne škole u koju ide i na silu je odvele u stan jedne od njih. Tamo je nastupilo pravo mučenje. Najpre su je pretukle, a onda je i naterale da im da loziknu za ulaz na njen Fejsbuk profil. Zatim su tamo, pod njenim imenom, pisale šta su htele.
Ipak, mukama devojčice tu nije bio kraj. Tinejdžerke su nastavile da viču na nju i da je šamaraju a zatim su je ošišale i obrijale joj glavu! Ošišanu kosu spakovale su joj u kesu i izbacile je iz stana.
Kada je došla kući, nesrećna devojčica ispričala je roditeljima za užas koji je preživela. Roditelji supoliciji prijavili ceo slučaj, a ubrzo su protiv devojaka podnete i krivične prijave.
Prilikom pokušaja da jednu od njih dve liši slobode, devojci je skočio šećer, zbog čega je hospitalizovana. Druga se trenutno nalazi u policiji.

 IZVOR : TELEGRAF

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam