четвртак, 02. септембар 2010.

NEVIĐENA ČISTKA U GRANDU!

Mnogi pevači u poslednje vreme ne zaslužuju da budu među "Zvezdama Granda".
Razlog je taj što ne rade, niko ih ne zove na gostovanja, medijski su nezanimljivi i ni na koji način ne doprinose najjačoj produkcijskoj kući na Balkanu, a pritom se bune da su ugnjetavani. Da bi se rasčistila gužva i prostor oslobodio novim, mladim talentima, Saša Popović će već ove nedelje napraviti jednu novu, veliku čistu u Grandu.
Mnoge "Zvezde Granda" će već ove nedelje biti pozvane na sastanak, a svako ko je nezadovoljan ili misli da je u ropskom odnosu sa Grandom, moćiće da raskine ugovor. Piše "Scandal".
Kako taj list piše, u Grandu mesta više neće biti za:


Milana Stankovića,
Nadeždu Biljić,
Svetlanu Tanasić,
Sašu Kapora,
Jocu Stefanovića,
Nemanju Nikolića,
Renata Henca,
Jelenu Kostov,
Slobodana Batjarevića - Cobeta,
Darka Filipovića,
Nebojšu Vojvodića,
Aleksandru Bursać,
Silviju Nedeljković
i još neke čija se imena za sada drže u tajnosti.Iako su Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić bili na sastanku na kojem im je Popović oprostio neprimereno ponašanje na "Farmi", njihov status još nije zvanično utvrđen i za sada im ne garantuje da će zaista ostati u Grandu.
Pevači sa kojima ugovori budu raskinuti, neće u potpunosti biti eliminisani iz Granda. Oni će imati mogućnost da sami biraju da li će se pojavljivati. To neće biti džaba kao i do sada, već će morati da plate komercijalnu cenu. Kako piše "Scandal", cenovnik je sledeći:

Jedna numera u emisiji "Grand hitovi" nedeljom - 1.500.evra plus PDV:
-jedna numera u emisiji "Grand parada" ili "Grand show" - 5.000. evra, plus PDV.
-promocija nove pesme kroz "Grand duel" u emisiji "Grand show" - 5.000. evra plus PDV.
- gostovanje u emisiji "Narod pita" - 7.000. evra plus PDV.
-promocija pesme u emisiji "Zvezde Granda" - 10.000. evra plus PDV.
-sekund u kratkoj reklami se kreće od 100. do 200. evra u zavisnosti od emisije.Sudbina Jovane Pajić, Bucke, Sanje Stojanović, Ace Ranđelovića, Saše Jovanovića, Nenada Jovanovića sa kojima je Grand raskinuo ugovore pre par godina i ako su bili finalisti i pevali na Tašmajdanu pred 17,000. ljudi, smeši se i novim "Zvezdama Granda".