субота, 25. септембар 2010.

JOŠ TEŽA SITUACIJA

Vandalizam u Negotinu se i dalje nastavlja. Iako je pre nekih mesec dana upućen apel svim zlonamernim građanima da ne lome gradsku imovinu, tačnije klupe i korpe za otpatke koje se nalaze u strogom centru grada, a za čiju je rekonstrukciju iz budzeta opštine Negotin pre dve godine izdvojeno oko 35. miliona dinara.


U više navrata zlonamerni građani oštetili su razvodni orman za automatsko uključivanje zalivnog sistema, a u poslednje vreme konstantno oštećuju klupe i kante za otpatke i lome na desetine prskalica, što izaziva dodatne troškove popravke opštini Negotin, tako da se dolazi u situaciju da umesto da se vrši nabavka novih klupa i kanti za otpatke, koje bi se postavile u ostalim delovim grada, sredstva se troše za opravku postojeće opreme u centralnom gradskom parku.


Neshvatljivo je to da se pojedine klupe oštećuju testerom, što dovodi do zaključka da je takav vandalizam unapred planiran i osmišljen.

POŠTOVANI GRAĐANI,


 Iz napred navedenih razloga, a u cilju sprečavanja daljeg oštećivanja opreme u centralnom parku, obraćamo Vam se ovim saopštenjem da date svoj doprinos u sprečavanju daljeg oštećenja opreme u centralnom parku na taj način što će te izvršenje takvih dela odmah prijaviti Polacijskoj upravi u Negotinu koja se nalazi u neposrednoj blizini ili na telefon 019/542-955.

S` poštovanjem, predsednik opštine Negotin
dr. Vlajko Đorđević.