JOŠ TEŽA SITUACIJA

Vandalizam u Negotinu se i dalje nastavlja. Iako je pre nekih mesec dana upućen apel svim zlonamernim građanima da ne lome gradsku imovinu, tačnije klupe i korpe za otpatke koje se nalaze u strogom centru grada, a za čiju je rekonstrukciju iz budzeta opštine Negotin pre dve godine izdvojeno oko 35. miliona dinara.


U više navrata zlonamerni građani oštetili su razvodni orman za automatsko uključivanje zalivnog sistema, a u poslednje vreme konstantno oštećuju klupe i kante za otpatke i lome na desetine prskalica, što izaziva dodatne troškove popravke opštini Negotin, tako da se dolazi u situaciju da umesto da se vrši nabavka novih klupa i kanti za otpatke, koje bi se postavile u ostalim delovim grada, sredstva se troše za opravku postojeće opreme u centralnom gradskom parku.


Neshvatljivo je to da se pojedine klupe oštećuju testerom, što dovodi do zaključka da je takav vandalizam unapred planiran i osmišljen.

POŠTOVANI GRAĐANI,


 Iz napred navedenih razloga, a u cilju sprečavanja daljeg oštećivanja opreme u centralnom parku, obraćamo Vam se ovim saopštenjem da date svoj doprinos u sprečavanju daljeg oštećenja opreme u centralnom parku na taj način što će te izvršenje takvih dela odmah prijaviti Polacijskoj upravi u Negotinu koja se nalazi u neposrednoj blizini ili na telefon 019/542-955.

S` poštovanjem, predsednik opštine Negotin
dr. Vlajko Đorđević. 

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM