NAKON DEVET MESECI POSTOJANJA BLOGA

Urednici bloga "Mladi u Negotinu" nakon devet meseci postojanja ovog bloga, rešili su da svim posetiocima  predstave koliko je naš blog čitan. Naša statistika pokazuje da blog dnevno poseti oko 50. posetilaca. Samo prošlog meseca, u avgustu je naš blog posetilo oko 1700. posetilaca , što znači da je blog za devet meseci posetilo oko 15.400. posetilaca.

Fascinantno je to što naš blog pored građana Republike Srbije, posećuju i naši građani van naše države.
Evo i tačnijih podataka:


Blog ima svoje urednike koji su raspodeljeni po sektorima koji rade i donose informacije u redakciju koje se nakon detaljne provere, postavljaju na blog.
Informacije iz prosvete vam pripremaju članovi iz sektora prosvete, a to su Milan Generalović i Filip Ratković.
Sportska dešavanja prate i za vas pripremaju članovi iz sektora za sport, Miloš Kicoranović, Veljko Vlajić, Uroš Lazić, Milan i Mladen Stanojlović, dok informacije o političkim i kulturnim dešavanjima na teritoriji opštine Negotin iz sektora za lokalnu samoupravu i kulturu za vas priprema Nikola Petraćković.


Naša kancelarija iz koje se šire sve informacije na naš blog nalazi se u Negotinu u ulici
"Srbe Jovanovića" br. 4.
Svim posetiocima bloga zahvaljujemo se na ukazanom poverenju, administracija bloga će nastaviti uporno da radi kako bi vam, poštovani građani opštine Negotin, a i svima vama koji pratite naš blog, pružili što više potrebnih informacija.

Zahvalan na poverenju, administrator bloga,
Nikola Petraćković

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM