PROSLAVLJEN JUBILEJ


Svečanom sednicom koja je počela danas u 12:40 minuta u prostorijama "mAx" produkcije, dodelom nagrada najzaslužnijim radnicima produkcije za ovih pet godina, uručene su nagrade, pohvale i plakete.
Pored dodele nagrada, radnici koji su prisustvovali proslavi jubileja, imali su prilike da prisustvuju i svečanom ručku koji je usledio odmah nakon podele nagrada.



Za prva tri najbolja radnika u 2009. godini izborili su se: Na prvom mestu, Veljko Vlajić, drugom Uroš Lazić i na trećem mestu Miloš Kicoranović. Prošle godine, Veljko Vlajić vršio je funkciju predsednika fudbalskog saveza produkcije, Uroš Lazič njegov pomoćnik, dok je Miloš Kicoranović vršio funkciju Ministra za sport. Ova tri radnika su u odnosu na ostale u saradnji sa SO Negotin i JKP "Badnjevo", organizovali "Letnji noćni turnir u malom fudbalu" koji je bio održan prošle godine na gradskom stadionu i time se izborili za najbolji rad, dok košarkaški savez i ostala radna tela u prethodnoj godini, ništa nisu organizovala.

Pohvale za postignute rezultate u oblasti sporta dobili su Aleksije Čakarević, takođe za pomoć u organizaciju "Letnjeg, noćnog turnira u malom fudbalu", Veljko Vlajić i Vladan Banković za vođenje teniskog saveza.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam