ODRŽAN SASTANAK ORGANIZACIONOG ODBORA TURNIRA


Danas je u kabinetu broj 11. u O.Š. "Branko Radičević", održan prvi sastanak organizacionog odbora, a članovi odbora razmatrali su o 12. tačaka dnevnog reda.
Za zapisničara koji će pratiti sve utakmice ovogodišnjeg turnira imenovan je predstavnik O.Š. "Vuk Karadzić", Aleksije Čakarević.Za prodavce ulaznica imenovani su predstavnici O.Š. "Vera Radosavljević", Uroš Lazić i Veljko Vlajić, dok će ulaznice pregleđivati Miloš Rakonjac, predstavnik O.Š. "Branko Radičević" i Klaudia Jovanovska, predstavnica Negotinske Gimnazije.
Za šefa budzeta odabran je predstavnik O.Š. "Vera Radosavljević", Vlajić Veljko, a za blagajnika je imenovan predstavnik O.Š. "Branko Radičević", Ivan Boraković.
Sudije ovogodišnjeg turnira će obezbediti Fudbalski savez opštine Negotin, a među sudijama će se naći i članovi organizacionog odbora, Klaudia Jovanovska i Nikola Ilić.
Sastanku je od ukupno 11. članova organizacionog odbora, prisustvovalo 8 članova, a to su:

O.Š. "BRANKO RADIČEVIĆ:
- Miloš Rakonjac i Ivan Boraković.

O.Š. "VERA RADOSAVLJEVIĆ":
- Uroš Lazić i Veljko Vlajić.

O.Š. "VUK KARADZIĆ",
- Veljko Stamenković.

NEGOTINSKA GIMNAZIJA:
- Klaudia Zdravković i Sanela Jovanovska.

POLJOPRIVREDNA ŠKOLA:
- Nikola Petraćković, predsednik organizacionog odbora.

Sastanku nije prisustvovao predstavnik O.Š. "PAVLE ILIĆ VELJKO" iz Prahova, Miloš Kicoranović, zatim predstavnik O.Š. "VUK KARADZIĆ", Aleksije Čakarević i predstavnici O.Š. "BRANKO RADIČEVIĆ", Nikola Ilić i Petar Krčić.

Prijavljivanje ekipa možete obaviti u prostoriji Fudbalskog saveza opštine Negotin 10. juna, ili putem brojeva telefona:

061/653-19-26 - Nikola Petraćković
063/168-20-88 - Veljko Vlajić
061/200-72-47 - Miloš Rakonjac

Turnir počinje 20. juna u 18h, na gradskom stadionu u Negotinu.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam