OTVARA SE GRADSKI BAZEN


Redakcija "mAx" produkcije, obišla je danas gradski bazen i pripremila jedno iznenađenje za sve ljubitelje vode i akrobacija na i u vodi. Naime, gradski bazen u Negotinu, prema rečima radnika JKP "Badnjevo" koji trenutno rade na izbacivanju vode iz bazena, kažu da bi rad negotinskog bazena mogao da počne periodu od 20. do 25. juna tekuće godine.



Informacije koje su se prethodno širile po gradu gde su se iznosile lažne informacije o tome da bazen ove godine neće raditi su netačni, jer je na kraju 2009. godine deo para iz budzeta opštine izdvojen za potrebe gradskog bazena. Negotinci će i ove kao i mnogih prethodnih godina uživati u ambijentu koji daruje prostor gradskog bazena, a lokalna vlast je po prvi put ove godine rešila da obraduje i naše najmlađe sugrađane, koji će pored novog igrališta u centru grada, dobiti još jedan svoj kutak, odnosno mali bazen koji će upotrebljavati samo deca.


Cena ulaznice za mali bazen još nije utvrđena, a dnevna ulaznica za veliki bazen, biće kao i prethodne godine 100,00 dinara.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam