PORUKA MINISTARSTVU OMLADINE I SPORTA


Danas je poslata molba Ministarstvu omladine i sporta, odnosno sektoru za upravljanje projektima, sektoru za sport i sektoru za omladinu, odsek za saradnju sa mladima i Ministarstvu prosvete kako bi ova dva Ministarstva pomogla meštanima naselja "Srbe Jovanovića" koje se nalazi u Mesnoj zajednici Cenat grada u Negotinu i meštanima Mesne zajednice Prahovo oko asfaltiranja sportskih terena u ove dve mesne zajednice.

(Fudbalski teren u naselju "Srbe Jovanovića")

U poruci stoji molba koja se odnosi na to da je Lokalna vlast u opštini Negotin i prethodno Privremeno veće nekoliko puta odbila da pomogne našim najmlađim sugrađanima oko izdvajanja sredstava za asfaltiranje sportskog terena u selu Prahovo i negotinskom naselju "Srbe Jovanovića". Prema rečima Ljubiše Đorđevića, bivšeg predsednika Privremenog organa opštine Negotin, u razgovoru sa Nikolom Petraćkovićem koji je obavljen u februaru mesecu tekuće godine, teren u Prahovu i Negotinu bi već trebao biti rekonstruiasan. Citiramo izjavu Ljubiše Đorđevića:

"Pa znaš kako, uradićemo to čim to budu dozvolili vremenski uslovi jer se teren ne može presvući asfaltom na -10. Sačekaćemo da prorade asfaltne baze, a mi čak imamo i dogovor sa "Đerdap" - om da nam oni asfaltiraju neke puteve, pa će taman i to za Prahovo i kod tebe u naselje da uđe u to asfaltiranje".

(Ljubiša Đorđević)

Asfaltne baze rade već nekoliko meseci, a tereni se još nisu rekonstruisali.

Beležimo izjavu koju je dao Nikola Petraćković, inicijator ovih radova:



Dakle, za potrebe meštana naselja "Srbe Jovanovića" u Negotinu, obaveštena je Minstarka omladine i sporta Snežana Samrdzić - Marković, a za potrebe meštana Mesne zajednice Prahovo obavešten je Ministar prosvete Žarko Obradović, jer se teren nalazi u dvorištu prosvetne ustanove, odnosno O.Š. "Pavle Ilić Veljko".

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam