КСЕНИЈА ПАЈЧИН И ФИЛИП КАПИСОДА ПРОНАЂЕНИ МРТВИ


Позната певачица Ксенија Пајчин и манекен Филип Каписода пронађени мртви у стану у Никшићкој улици на Вождовцу. Полиција наводи да је највероватније реч о убиству и самоубиству.

У стану на Вождовцу у Никшићкој улици број 6, пронађени су мртви позната певачица Ксенија Пајчин (32) и црногорски манекен са којим је била у вези, Филип Каписода (22).


Репотрер РТС-а који је на лицу места, сазнаје да је Пајчинова пронађена са прострелним ранама на глави, док Каписода има прострелну рану на темену. Полиција је између тела Пајчинове и Каписоде пронашла пиштољ.

Испред зграде на Вождовцу окупио се велики број пријатеља, родбине, знатижељних грађана и естрадних звезда, а врх београдске криминалистичке полиције обавља увиђај.

Директор полиције Милорад Вељовић рекао је за РТС да је око 19 часова полицији пријављено да су у стану мртви пронађени Пајчинова и Каписода.

Вељовић је, такође, рекао да су комшије око 16.30 часова зачуле два пуцња, али да ће детаљи бити познати тек након увиђаја криминалистичке полиције.

Тела Пајчинове и Каписоде пронашла је певачицина мајка у стану који се налази на другом спрату стамбене зграде.

Станари зграде у Никшићкој улици број 5 пријавили су полицији пре три дана да је у стану у којем су се налазили Пајчинова и Каписода дошло до физичког обрачуна.

Ксенија Пајчин рођена је у Београду 3. децембра 1977. године. Основну школу "Филип Кљајић Фића" завршила је на Бановом Брду, а средњу Пету економску у Раковици.

Каријеру је започела као играчица у дискотекама. Потом постаје чланица музичке денс групе "Дак". Са хитом "Дачо волим те", група је постигла популарност међу млађом публиком.


Наставила је соло каријеру у Србији и Грчкој, а била је и власница плесне школе у Београду.

Важила је за једну од најсексипилнијих јавних личности у Србији и због тога је веома често била тема разноразних естрадних гласина.

Филип Каписода рођен је 3. априла 1987. године. Пореклом је са Цетиња. Пре него што је започео манекенску каријеру, бавио се рукометом, као и његов брат Петар Каписода.


Београдска полиција наставља спровођење истраге, а тачан датум и време сахране Ксеније Пајчин и Филипа Каписоде, биће накнадно објављени.


Извор:
Радио Телевизија Србије
РТС

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam