О.Ш. "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ", ПРОСЛАВИЛА 28. РОЂЕНДАН


Прекјуче је у препуној сали Дома културе у Неготину, приредбом за неготинце коју су режирали Ема Милошевић-Анђелић, наставник музичке културе у О.Ш. "Бранко Радичевић" и Ратомир Милосављевић, наставник Српског језика у истоименој школи, по 28. пут певало се и веселило овој школи и младом песнику, славују Српскога народа, младог Бранка Радичевића у част.
Прослава поводом Дана школе одржана је пред више од 700 посетилаца, а подсетимо да сала Дома културе прима близу 600. људи, можемо само замислити колика је гужва била, а они који су присуствовали приредби, уживали су у предивном програму младих неготинаца.
И ако је школу завршио пре две године, на приредби се као специјални гост појавио и Никола Петраћковић, бивши ученик ове школе који је у дуету са "наследником" Стефаном, отпевао песму "ОТ" бенда, "Благослов за крај".


Прослава поводом Дана Основне Школе "Бранко Радичевић", настављена је сутрадан свечаном седницом у главном холу школе, а затим и у школској трпезарији где је за раднике ове установе била приређена лепа забава. Певало се, играло све до вечерњих сати.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam