ОПШТИНА НЕГОТИН ГЕНЕРАЛНИ ПОКРОВИТЕЉ ХУМАНИТАРНОГ ТУРНИРА

Никола Петраћковић, генерални директор продукције "МАХ" и члан ученичког парламента Пољопривредне школе, након предаје дописа председнику Привременог органа општине Неготин у коме стоји да је за организацију турнира неопходно 35,000 динара, разговарао је јуче и са Славицом Живановић, чланом Привременог органа општине Неготин која каже да то није велика сума новца и да ће општина Неготин, односно Привремени орган свакако помоћи овој хуманитарној акцији.


"И ја се слажем са госпођом Живановић да 35,000 динара није нека велика сума новца за општину и ја искрено мислим да би свако ко је на челу општине помогао оваквој акцији. Наравно да сам изузетно захвалан председнику Привременог органа општине Неготин који је без већег размишљања уступио халу спортова на коришћење 7,8,9 априла када ће бити одржан овај турнир, а горе поменута сума новца од 35,000 динара којима располаже општина, биће утрошени на награде. Тачније на пехаре, медаље, мајице и друго...".
Каже Никола Петраћковић, организатор турнира.

Учесници турнира имаће част да званично отворе овај први турнир који ће се играти на новопостављеним кошевима у неготинској Хали спортова.

Како сазнајемо, на овогодишњем турниру ће се наплаћивати учешће по цени од 1000 дин. по екипи (екипа мора бројати најмање 5, а највише 7 играча) који ће бити равноправно расподељен на два дела и од укупне суме новца, пола ће отићи Јовани Радовановић (27) из Неготина која је готово 5 месеци у Београду где чека трансплантацију бубрега и Милошу Јаковљевићу (16), момку из места Прахово надомак Неготина, који се такође налази на болничком лечењу у Београду, суочен прво са раком костију, а затим и са ампутацијом ноге.

На самом улазу у Халу спортова, наплаћиваће се и улазнице по цени од 50. динара где ће такође сав приход од продатих улазница бити уплаћен на жиро-рачун Јоване и Милоша. Улазнице је обезбедио Дом културе
"Стеван Мокрањац", а организатор турнира потрудиће се да у току одигравања турнира, сама хала и свлачионице буду топле.

Организатор турнира ће се такође потрудити да пронађе и спонзора који ће нашим учесницима даривати освежење после одигране утакмице.
Како незванично сазнајемо, на турниру би могла да се појави и једна велика ТВ звезда са наших простора, не желимо да помињемо ко је док не потврди свој долазак.
Турнир ће и овога пута пропратити новинари, а то су:

"БЛИЦ", "ПРЕС", "ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ", ТВ "РАМА".

Генерални покровитељ овог турнира је:


СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОКО ТУРНИРА МОЖЕТЕ ДОБИТИ У ПРОСТОРИЈИ ПРОДУКЦИЈЕ "МАХ" У УЛИЦИ "СРБЕ ЈОВАНОВИЋА" бр. 4 У НЕГОТИНУ ИЛИ ПУТЕМ БРОЈА ТЕЛЕФОНА:

061/635-19-26 - НИКОЛА

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam