ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ "БУДИМО ХУМАНИ, ПОМОЗИМО ДРУГИМА"

И ако сала дома културе прима око 600 људи, концерт је одржан пред неких 70. људи.
Организација концерта је била на нивоу, али је доста учесника у последњем тренутку отказало свој наступ из ди сада непознатих разлога.


"Концерт је требао бити одржан 18. марта текуће године, а због лажи једне политичке странке која нам је обећала велику суму новца за Јованино и Милошево лечење, концерт је померен за данашњи дан. Обећане суме новца нема, а одговор људи из те странке је да они не знају ништа о томе и да нису обавештени. Кад би свака странка одвојила трећину од онога колико су пара потрошили на разноразне глупости, на плакате, флајере, кад би онај "паметњаковић" који је платио израду оних јако увредљивих плаката против Радмиле Геров, носиоца листе ЛДП, било би много више пара, и Јованин и Милошев живот би колико толико био спашен.
Требао би наредне недеље да гостујем на "ТВ РАМА", и то ми је права прилика да се изјасним ко ми је шта и колико обећао. Заиста је жалосно, не могу да верујем како људи не могу да схвате да је живот ово двоје младих људи у јакој опасности. Недао Бог никоме, али нека само ставе себе у тој ситуацији па нека виде како би се они осећали да је њихово дете у таквој ситуацији". Прича нам Никола Петраћковић, организатор концерта. Никола додаје:

"Из простог разлога што неготинци нити политичари немају разумевања за оваква дешавања, битније су им предизборне кампање на које су потрошили на хиљаде евра, обећао сам посетиоцима концерта да се акција неће зауставити на овоме, већ нас очекује још доста посла јер Милошев и Јованин живот виси о концу"!

Сакупљено је око 8000. динара који ће равноправно бити подељени и уплаћени на жиро-рачун ово двоје људи.



Oрганизатор се на крају концерта обратио публици у сали дома културе и искористио прилику да се захвали новинарима који су дошли да пропрате концерт, а такође велику захвалност упутио је и Дому културе "Стеван Мокрањац", који је срдачно и без икаквих проблема прихватио своје учешће у обе акције, да подсетиимо да је прва била за Вању Пилиповић из Сонте код Сомбора.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam