РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЕКИПА СА 01. ПОМЕРЕН НА 05. АПРИЛ


Председник организационог одбора турнира, Никола Петраћковић, на данас одржаном састанку организационог одбора, донео је одлуку о померању рока за пријављивање екипа до 05. априла текуће године.
"Ова одлука донета је из разлога што људи, такмичари нису имали довољно времена да задовоље наше организационе потребе, односно да припреме фотокопију књижице, да сакупе новац, пронађу спонзора за мајце итд..
Решење да су све екипе за турнир пријављене и да турнир може да почне, биће закључено у уторак 06. априла у 00:00. часова", каже Никола.

Чланови организационог одбора на данашњем сатанку донели су још једну одлуку, али ова одлука везана је за награде учесника, односно неће се делити медаље и пехари, делиће се мајце и захвалнице.

Зашто је план промењен, питали смо Николу Петраћковића:

"Разлог је тај што овај турнир носи назив ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР, сама реч каже да ми ово радимо у хуманитарне сврхе, а не зато да би задовољили учеснике медаљама и пехарима. Напоменућу само да нам је фирма "ЗИБЕКС" из Београда, за 105. медаља,
16 пехара и 10 трофеја, послала предрачун у износу од 21.526,03. што се уопште не уклапа са тренутним стањем новца у нашем буџету и оно што је много паметније одлучено, то је да новац уместо на пехаре, трофеје и медаље, уплатимо на жиро-рачун Јоване и Милоша, којима више треба финансијска помоћ, него што су нашим учесницима потребне горе поменуте награде.
По досадашњој процени, Милош и Јована добиће по 10,763,15. дин. плус додатак од уплате и продатих карата", каже Петраћковић.

Пријава екипа на број: 061/653-19-26, Никола.
или у просторији КК "Хајдук Вељко" у хали спортова.
У колико желите да пријавите екипу у просторији клуба, претходно морате позвати горе поменути број и договорити се о времену доласка.


Турнир ће почети 07. априла у 13. сати у неготинској Хали спортова.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam