КРАЈ СЕЗОНЕ КЛИЗАЊА


После нешто више од два месеца, како сазнајемо од радника неготинског клизалишта "Хајдук Вељко", дошао је крај сезоне клизања 2010.
Клизалиште је било постављено на платоу испред зграде општине скоро више од два месеца, а интересовање младих неготинаца за овакву врсту рекреације, било је доста.
Ипак, наши суграђани увек нађу длаку у јајету. Нешто ту неваља. Шта то, питали смо наше суграђане:

"Па..клизаљке су биле доста тупе, нисмо могли лепо да клизамо и то",
"Клизаљке нису биле добре, а и лед се стално топио, па смо морали да чекамо по више од 3 сата да уђемо на клизалиште"....

Ипак све у свему, неготинци су задовољни. Да ли ће клизалишта бити и наредне године, питали смо Љубишу Ђорђевића, досадашњег председника П.О. општине Неготин:

"За сада то клизалиште није купљено, порески обавезници нису дали ни један динар.
То нам је дато овако на коришћење да видимо да ли је то добро, како ће то да изгледа, да ли су наши најмлађи суграђани задовољни. Ако сви буду задовољни, одлучићемо да ли ћемо у будуће то да изнајмимо или да купимо. Ако се одлучимо да купимо, будите убеђени да ћемо платити много мању цену него што је обична цена тог клизалишта, биће то јављено наравно, све ће бити транспарентно, отворићемо тендер и кажем одлучићемо да ли ћемо да купимо или да се захвалимо људима који су нам дали и да видимо у будуће шта ћемо радити по том питању"., каже Љубиша Ђорђевић.

Сезона клизања, затвара се у понедељак 08.03.2010. год.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam