среда, 26. новембар 2014.

Petak otvaranje Vesele kafanice, a u subotu otvaranje diskoteke 501


U petak će u Negotinu sa radom početi jedna totalno drugačija kafana u odnosu na sve ostale u gradu. 
Naime, "Vesela kafanica" biće otvorena u petak 28. novembra na lokaciji nekadašnjeg restorana "Bećari". Potpuno topla seoska idila u kafanici, stari karirani stoljnjaci, stari stolovi, stolice, najkvalitetnija seljačka, domaća hrana po receptima starijih ljudi !
Domaća vina, domaće rakije, domaći sir, vruća pogača, tavče, kolenice i još mnogo specijaliteta sa roštilja kao i starih domaćih specijaliteta. Otvaranje kafanice je u petak 28.11.2014. u 19h.U subotu otvaranje diskoteke 501 :

Diskoteka kroz koju su godinama unazad prolazile generacije i generacije i koja važi za instituciju u ovom delu Srbije, otvara se u subotu 29.11.2014. godine posle kraće pauze zbog renoviranja lokala.
Na otvaranju će svirati dobro poznati bend "Penthouse", a ulaz će biti slobodan.
Oduševljenje gostiju renoviranjem letnje bašte bilo je preveliko, a u zimskom delu lokala imaćete utisak kao da niste u Negotinu već u nekoj diskoteci van granica naše zemlje. 
Potpuna rekonstrukcija lokala doprineće vam da još više uživate uz omiljene pevače sa estrade i provedete vikend ludo i nezaboravno u svom gradu.