Kidnapovao dečaka i prisilio ga na oralni seks, umalo ostao bez genitalija

Pokušaj silovanja koji se sinoć dogodio u Negotinu podigao je svu policiju na noge koja uveliko traga za nepoznetim muškarcem zbog pokušaja silovanja maloletnog dečaka(16). Dečak je, srećom, izbegao gnusan čin, a silovatelja je tako snažno udario u međunožje da je ovaj pao od bolova. Sve se odigralo kao u jezivom krimi filmu.

 

Silovanje 

 

 

Sve je počelo u Kočinoj ulici u Negotinu. Dečak se vraćao iz kafića kući, kada mu je s leđa prišao nepoznati muškarac i udario ga tupim predmetom u glavu. Dečak se onesvestio, a napadač ga je odvukao do automobila, ubacio unutra i odvezao do skrovitog mesta u blizini sela Bukovče.
- Dečak se osvestio sav bunovan. Nije znao gde se nalazi. Onda se prisetio i od straha počeo da drhti. Onda je silovatelj pod pretnjom isterao dečaka iz kola i naterao ga da klekne. Muškarac je stao ispred njega, svukao pantalone i donji veš i naredio dečaku da ga oralno zadovolji. Ako to ne učini, napadač mu je kazao da će ga na mestu ubiti – saznajemo od nadležnih.

Dečak je malo prišao genitalijama napasnika, a onda je svom snagom zamahnuo pesnicama i udario ga u genitalije. Silovatelj je jauknuo kao životinja, a od bolova se savio, a zatim pao na zemlju grčeći se. Dečak je to iskoristio i počeo da trči koliko ga noge nose. Sav zadihan je stigao u selo Bukovče i utrčao je u prvu kuću odakle je pozvao policiju.
Međutim, dok je policija stigla, silovatelj je pobegao. Za njim se intenzivno traga.

Nadležni su ovo delo okarakterisali kao pokušaj silovanja

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM