Goran Drulić teško povređen u udesu.

Putnička vozilo je naletelo na teretno voziloi tom prilikom je povrede opasne po život zadobio Goran Drulić.


U utorak uveče  oko 19 sati desila  se saobraćajna nesreća na auto-putu Niš-Beograd kod Paraćina, u kojoj je teško povređen bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić.
Putnička vozilo je naletelo na teretno vozilo i tom prilikom je povrede opasne po život zadobio Goran Drulić.
Goran Drulić (rođen 17. aprila 1977. u Negotinu) je bivši srpski fudbaler, a igrao je na poziciji napadača.
Drulić je sa 15 godina pristupio Crvenoj zvezdi. Privukao je pažnju na sebe postigavši 51 gol u sezoni igrajući za mlađe kategorije kluba. Išao je na pozajmice u nekoliko klubova, uključujući i B tim Barselone, pre nego što je postao član prvog tima, a kasnije i kapiten.

U leto 2001. godine potpisao je ugovor sa Saragosom, za sumu od 12.8 miliona evra. Prvih pet meseci u klubu proveo je na oporavku od povrede, da bi konačno zaigrao u januaru 2002. godine. Proveo je četiri sezone u španskom klubu, ali se nije istakao golovima.
Potom prelazi u belgijski Lokeren, da bi posle polusezone provedene tamo potpisao zaOFI sa Krita gde provodi naredne dve sezone. Sezonu 2008/09. je proveo u ekipi Kavale, a poslednje godine karijere je proveo igrajući u španskim niželigašima La Mueli, Andori i Sarinjeni.
Debitovao je za reprezentaciju 15. novembra 2000. godine u prijateljskoj utakmici protivRumunije. Sakupio je ukupno četiri nastupa za reprezentaciju SR Jugoslavije, dva u prijateljskim utakmicama i dva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Novembra 2012. godine Drulić je svedočio u postupku protiv bivšeg predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića i funkcionera tog kluba Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića i Ranka Stojića tada je izjavio da mu novac od transfera u španskuSaragosu, ne duguje Džajić već Crvena zvezda.
Osim Džajića, za zloupotrebu službenog položaja sudilo se nekadašnjem finansijskom direktoru i sekretaru Crvene zvezde Vladimiru Cvetkoviću i Milošu Marinkoviću, a sa njima na optuženičkoj klupi bio je i fudbalski menadžer Ranko Stojić.
Protiv njih se vodio i postupak za privremeno oduzimanje imovine za koju tužilaštvo sumnja da je proistekla iz krivičnog dela. Svi su se teretili da su protivpravno prisvojili oko osam miliona evra od transfera četiri Zvezdina fubalera u inostrane klubove. Džajić, Cvetković, Marinković i Stojić, koji su kasnije pomilovani i oslobođeni tada suoptuženi da su protivpravno prisvojili višemilionske novčane iznose u evrima, dolarima i markama - ukupno oko osam miliona evra, od prodaje četiri fudbalera Crvene zvezde Drulića, Zorana Njeguša, Perice Ognjenovića i Ivana Dudića.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM