петак, 21. новембар 2014.

Negotinska policija sprečila provalnika da siluje staricu !

Danko S. iz Negotina je uhapšen nakon što je provalio u kuću sedamdesettrogodišnje starice, koju je pokušao da opljačka, a zatim i siluje.


Pre hapšenja, D.S. je odveden u bolnicu zbog povrede polnog organa jer ga je baka (82), koju je pokušao da siluje, snažno izgrebala po genitalijama i tako se spasila.

Napad se odigrao u kući u Negotinu u kojoj starica živi sama. Napasnik je na silu upao u njen dom i uz pretnju da će joj ''presuditi'', zatražio da mu preda sav novac koji ima u kući. Žena mu je kazala da ima malo para i da će mu sve dati.

Međutim, napasnik je bio nezadovoljan, oborio je baku na pod i udario je nekoliko puta.
 
Starica je ležala, a D.S. je stao iznad nje, skinuo pantalone i donji veš i legao preko nje. Iako prestrašena, baka je počela da se otima i grebe ga po licu. U jednom momentu je iskoristila ''zanos'' silovatelja i tako snažno ga izgrebala po polnom organu da je ovaj kriknuo od bolova. Teturajući se, D.S. je uspeo da pobegne. Tada je baka pozvala svog zeta, a on policiju.
 
Organi reda brzo su stigli i počeli pretragu u toj oblasti. Nedaleko od bakine kuće pronašli su D.S. koji se presavijen držao za povređeno mesto i stenjao od bolova.
Policija ga je odmah odvela u negotinsku bolnicu gde su mu lekari konstatovali lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po licu i genitalijama.
 
D.S. koji je već osuđen na zatvorsku kaznu zbog krađe i trebao je da ode na izdržavanje, potom je uhapšen.