Negotinska policija sprečila provalnika da siluje staricu !

Danko S. iz Negotina je uhapšen nakon što je provalio u kuću sedamdesettrogodišnje starice, koju je pokušao da opljačka, a zatim i siluje.


Pre hapšenja, D.S. je odveden u bolnicu zbog povrede polnog organa jer ga je baka (82), koju je pokušao da siluje, snažno izgrebala po genitalijama i tako se spasila.

Napad se odigrao u kući u Negotinu u kojoj starica živi sama. Napasnik je na silu upao u njen dom i uz pretnju da će joj ''presuditi'', zatražio da mu preda sav novac koji ima u kući. Žena mu je kazala da ima malo para i da će mu sve dati.

Međutim, napasnik je bio nezadovoljan, oborio je baku na pod i udario je nekoliko puta.
 
Starica je ležala, a D.S. je stao iznad nje, skinuo pantalone i donji veš i legao preko nje. Iako prestrašena, baka je počela da se otima i grebe ga po licu. U jednom momentu je iskoristila ''zanos'' silovatelja i tako snažno ga izgrebala po polnom organu da je ovaj kriknuo od bolova. Teturajući se, D.S. je uspeo da pobegne. Tada je baka pozvala svog zeta, a on policiju.
 
Organi reda brzo su stigli i počeli pretragu u toj oblasti. Nedaleko od bakine kuće pronašli su D.S. koji se presavijen držao za povređeno mesto i stenjao od bolova.
Policija ga je odmah odvela u negotinsku bolnicu gde su mu lekari konstatovali lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po licu i genitalijama.
 
D.S. koji je već osuđen na zatvorsku kaznu zbog krađe i trebao je da ode na izdržavanje, potom je uhapšen.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM