Počelo snimanje novog serijala "ZVEZDE GRANDA"

JUČE JE POČELO SNIMANJE PRVE EMISIJE "ZVEZDE GRANDA" U NOVOJ SEZONI 2013/2014
 

Kako je Grand obećao, sve je novo. Prvo voditelji, a to su u novoj sezoni Sanja Kužet i Voja Nedeljković! I žiri je nov, a čine ga: Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas! Specijalni žiri Grand Produkcije  čine Lepa Brena i Saša Popović. A tu su i nova pravila…

 
U prvom krugu žiri ne vidi kandidate jer su iza zavese. Ne znaju ni ime ni prezime. 
Svaki član žirija ima taster i slovo ispred sebe. Ako mu se svidi kandidat, član žirija pritiska taster i tada se slovo ispod njega zasvetli i zavesa se malo podigne. 


Međutim, potrebno je da svih pet članova stisne taster da bi se zavesa podigla do kraja i da bi žiri video kandidata. Inače, ako i četiri člana žirija pritisnu taster zavesa se neće podići. 


Ako se desi da jednom kandidatu daju četiri glasa, produkcijski žiri ima pravo da pusti kandidata dalje ali samo pet puta u toku takmičenja. 
Ako kandidat ne dobije nijedan glas ni žiri produkcije mu ne može pomoci. 
Ukoliko u prvoj strofi niko ne stisne taster kandidat automatski ispada, a ukoliko mnogo njih prođe, biće eliminisani ispitivanjem. Već po prvim reakcijama na snimanju možemo da zaključimo da nas očekuje odličan šou.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM