уторак, 17. септембар 2013.

Počelo snimanje novog serijala "ZVEZDE GRANDA"

JUČE JE POČELO SNIMANJE PRVE EMISIJE "ZVEZDE GRANDA" U NOVOJ SEZONI 2013/2014
 

Kako je Grand obećao, sve je novo. Prvo voditelji, a to su u novoj sezoni Sanja Kužet i Voja Nedeljković! I žiri je nov, a čine ga: Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas! Specijalni žiri Grand Produkcije  čine Lepa Brena i Saša Popović. A tu su i nova pravila…

 
U prvom krugu žiri ne vidi kandidate jer su iza zavese. Ne znaju ni ime ni prezime. 
Svaki član žirija ima taster i slovo ispred sebe. Ako mu se svidi kandidat, član žirija pritiska taster i tada se slovo ispod njega zasvetli i zavesa se malo podigne. 


Međutim, potrebno je da svih pet članova stisne taster da bi se zavesa podigla do kraja i da bi žiri video kandidata. Inače, ako i četiri člana žirija pritisnu taster zavesa se neće podići. 


Ako se desi da jednom kandidatu daju četiri glasa, produkcijski žiri ima pravo da pusti kandidata dalje ali samo pet puta u toku takmičenja. 
Ako kandidat ne dobije nijedan glas ni žiri produkcije mu ne može pomoci. 
Ukoliko u prvoj strofi niko ne stisne taster kandidat automatski ispada, a ukoliko mnogo njih prođe, biće eliminisani ispitivanjem. Već po prvim reakcijama na snimanju možemo da zaključimo da nas očekuje odličan šou.