ZA 2 PUTA GORI NEGOTIN !




U Negotinu, samo u centru grada  žive ljudi koji imaju pravo na ulice očišćene od snega.  Vama koji živite ,,daleko ,, od centra, kao na primer u naselju Veljko Vlahović Ili nedajbože negde  još dalje,  nije toliko bitno da Vam se očiste ulice.  Vi možete i sami da utabate svoje staze, i ako i  vi  plaćate poreze i sve  ostale dažbine  za vaše male , sporedne i periferne ulice .
Trotoari u samom gradu su neprohodni pa se građani moraju kretati kolovoznom trakom što se da videti na slici.



O malim i sporednim ulicama ne brinu zaduženi za čišćenje snega. Njima je naručeno da ni jedna staza u  gradskom parku ne sme da bude neočišćena, kao da su parkovi u ovim vanrednim zimskim prilikama puni šetača. Važnije je bilo  ne zatrpati izlaze iz sporednih ulica, proći mehanizacijom  barem jednom i kroz  te delove grada u kojma živi većina gradjana i olakšati im  dolazak u grad i odlazak na posao.
Veoma čudno i zabrinjavajuće što ni prilaz zgradi u kojoj živi predsednik opštine Negotin dr. Vlajko Đorđević nije očišćen.
                                                        (Zgrada predesnika opštine)

O tome kako izgledaju putevi prema selima i u samim selima, bolje je i da ne govorimo. Njih će se opštinska vlast setiti kad dodju topliji dani, pred  izbore.

O čemu  brine opštinska vlast ovih dana bilo bi dobro da znamo.

Популарни постови са овог блога

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam