Hoćemo li se klizati ove godine ili će nam doktori čelnici opštine ove godine to uskratiti ?


Sezona klizanja u gradovima Srbije uveliko je počela još od sredine decembra meseca protekle godine.
Ako se sećate, pre mesec dana smo pričali sa radnicima JKP "Badnjevo" na temu da li će klizalište raditi ove godine ili neće. 
Rekoše da hoće čim vremenske prilike to dozvole jer je tad temperatura bila preko 10. stepeni pa se cevi nisu mogle zamrznuti.
U poslednjih nekoliko dana temperatura u našem gradu  nikako ne prelazi u plus a klizališta nema.
Juče smo ponovo pričali sa radnicima, rekoše nam da "Branče nema kog da pošalje da radi na klizalište".


Dragi naši opštinari. Sećate se koliko je klizalište plaćeno ? Samo da vam kažemo da ne bi bilo loše da se prošetate do gradskog bazena i vidite kako se deca klizaju. Da li je to bezbedno za njih ? Naravno da nije!
Neko dete može da nastrada na taj način. U gradu postoji klizalište koje se nalazi u nekoj komunalovoj "jazbini", ali se zato deca klizaju na bazenu! Zaista žalosno i jadno! Omladini u našem gradu se preko zime ništa ne pruža, a sad ste nam i ovo uskratili. 



"Još godinu dana ćete spavati, pa još deset godina, pa još sto godina, kao Trnoružica koja čeka svoga princa da je probudi. Prošle su bajke, ovo je realan život, preuzmite na sebe odgovornost kao realni političari u realnoj zemlji ili, brate, sklonite se sa političke scene, pa idite pa spavajte u nekoj bajci. Ko vama daje pravo da vi budete umorni u ime ovoga naroda? Ako ste umorni, idite pa spavajte, bre!"


DR.ZORAN ĐINĐIĆ.
(1952 - 2003)

Популарни постови са овог блога

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam