SASTANAK SA DIREKTOROM POLJOPRIVREDNE ŠKOLE

Predsednik učeničkog parlamenta Poljoprivredne škole Nikola Petraćković i sekretar parlamenta Aleksandar Jović, razgovarali su danas sa direktorom te škole o mogućnosti otvaranja razglasne stanice, nabavku klupi i korpi za otpatke, kupovinu novog školskog autobusa i rekonstruciju postojeće fiskulturne sale u toj školi.


Direktor Poljoprivredne škole Radomir Zlatanović rekao je predsedniku i sekretaru parlamenta da će se razglasna stanica otvoriti početkom naredne kalendarske godine kada bude stigao novac u školski budzet za 2011. godinu iz razloga što se moraju kupiti novi zvučnici, nova mikseta i nov računar koji će biti namenjeni samo za tu upotrebu.
Korpe za otpatke i klupe biće nabavljene na proleće kada počne uređenje parka ispred škole, dok je problem autobusa i rekonstrukcije fiskulturne sale jako veliki jer škola nema dovoljno finansijskih sredstava za njihovo rešenje.


Kako saznajemo od direktora škole za rekonstrukciju fiskulturne sale, asfaltiranje 2 odbojkaška, jednog košarkaškog i jednog fudbalskog terena, po projektu iz 2004. godine, potrebno je izvdojiti oko 12. miliona dinara, dok je za kupovinu autobusa potrebno izdvojiti približno istu cifru.


Predsednik opštine Negotin dr. Vlajko Đorđević, obećao je predsedniku učeničkog parlamenta te škole, Nikoli Petraćkoviću da će opština u što kraćem roku započeti pregovore sa Ministarstvom prosvete o finansiranju projekta za rekonstrukciju fiskulturne sale u Poljoprivrednoj školi.


Zbog nepostojanja fiskulturne sale u Poljoprivrednoj školi, na današnjem sastanku sa direktorom škole dogovoreno je da se u što kraćem vremenskom periodu kako učenici ne bi čas fizičkog vaspitanja proveli u holu škole, kabinet 5A preuredi u malu salu gde će biti postavljeni stolovi za stoni tenis i to će biti jedini sport kojim će se učenici baviti u zimskom periodu na času fiskulture.

(Fiskulturna sala u Poljoprivrednoj školi)

Nakon razgovora sa predsednikom opštine Negotin, predsednik parlamenta Poljoprivredne škole Nikola Petraćković dogovorio se sa predsednikom da na proleće iz budzeta opštine Negotin budu  izdvojena sredstva za asfaltiranje postojećeg odbojkaškog i košarkaškog terena u toj školi, dok je direktor škole na današnjem sastanku sa predsednikom parlamenta obećao da će škola obezbediti sredstva za kupovinu novih tabli za koševe i obručima sa zglobovima.

(Fiskulturna sala u Poljoprivrednoj školi)

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam