OVO JE SRBIJA


Radio televizija Srbije pokreće akciju koja postavlja pitanje "Ko brine o bezbednosti dece na terenima i ko kontroliše sprave na tim terenima - zašto deca sve češće stradaju"?
Redakcija "mAx" produkcije u toku naredne nedelje, poslaće fotografije i snimke sportskog terena u naselju "Srbe Jovanovića" u Negotinu i terena u Prahovu kako bi i ova dva sportska terena ušla u akciju koja želi da rekonstruiše sve sportske terene u Srbiji.


Ipak treba napomenuti da je lokalna vlast u Negotinu dva puta odbacila dopis da pomogne meštamina naselja "Srbe Jovanovića" i sela Prahovo da se rekonstruišu sportski tereni.
Ljubiša Đorđević, nekadašnji predsednik Privremenog organa opštine Negotin je obećao rekonstrukciju ovih terena u aprilu mesecu tekuće godine, ali je zato sadašnja vlast na čelu sa predsednikom opštine Negotin dr. Vlajkom Đorđevićem odbila da pomogne rekonstrukciju terena vadeći se na to da je potrebno dosta građevinskih dozvola za realizaciju projekata koji nisu ni napravljeni, a isto tako i da sredstva iz budzeta opštine nisu namenjena za takve poslove.

Upravo iz tog razloga, skoro je poslata poruka Ministarstvu omladine i sporta i Ministarstvu prosvete Republike Srbije da je lokalna samouprava odbila da pomogne i da se očekuje pomoć ova dva ministarstva, a uključićemo se i u akciju koju je pokrenula Radio Televizija Srbije.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM