MAX VIŠE NE POSTOJI




Od danas je "mAx" produkcija zvanično ugašena i formirano je novo radno telo "MuN" ili "Mladi u Negotinu" koje će se baviti problemima mladih, a i starijih negotinaca. Takođe će nastaviti da organizuje mlade kroz raznorazne sportske i muzičke aktivnosti, ali će više pažnje posvetiti očuvanju samog grada, odnosno raditi reportaže o životnom standardu negotinaca i njihovih problema u gradu. Šta je mladima sve potrebno da bi normalno mogli da žive u Negotinu i to će predočiti lokalnoj samoupravi.



Svim građanima kojima nije jasno koja je bila osnovna delatnost "mAx" produkcije i pravili probleme ne dozvoljavajući reporterima da rade svoj posao i obaveštavaju građane opštine Negotin o dešavanjima u gradu, objasnićemo ukratko.


"mAx" produkcija radila je punih 5 godina kao radno telo koje angažuje mlade i uvodi ih u svet muzike, glume, literalnog, dramskog prikaza... Saradnici su bili opština Negotin, većina javnih preduzeća koji su korisnici budzeta opštine Negotin i drugi.
Radili su se intervjui i sa radnicima koji rade na uređenju grada, mnogim političarima,  bivšim predsednikom opštine, dobijalo pohvale od Vlade Republike Srbije za humanitarni rad...

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM