IZGRADNJA FONTANE U PEŠAČKOJ ZONI



Ekipe zaječarskog Preduzeća za puteve – Strabag i Vodoprivrednog hidrograđevinskog preduzeća koje je Javno preduzeće za građevinsko zemljište angažovalo na poslovima krpljenja udarnih rupa na lokalnim saobraćajnicama i ulicama u gradu, privode ovih dana poslove kraju.


Vrednost planiranih radova za ovu godinu je 16.800.000 dinara , od čega će Preduzeću za puteve – Strabag Zaječar, za poslove sanacije udarnih rupa na lokalnim putevima biti isplaćeno 4.600.000 dinara, dok će radovi na sanaciji udarnih rupa na gradskim ulicama, koje izvodi VHDP koštati 12.600.000 dinara.

Po rečima v.d. direktora Javnog preduzeća za građevinsko zemljište, Stojana Stefanovića, kontinuirano se izvode i planirani radovi u ulicama Rajka Bosnića, Dunavskoj i delu ulice Branka Perića.


FONTANA U CENTRU GRADA

U toku je i postupak sprovođenja javne nabavke velike vrednosti za izbor najpovoljnijeg ponuđača za sledeće poslove : Nastavak izgradnje fekalne kanalizacije u Negotinu, Izrada pešačkih staza u park šumi “Cvećara”, Izgradnja fontane u centralnoj pešačkoj zoni, Mestimično popravljanje kolovoza-tamponskog sloja lokalnih puteva koji nisu asfaltirani i ulica u mesnim zajednicama, Izgradnja trotoara u ulici Koste Todorovića, Nastavak izvođenja radova između ulice Dobropoljske, Dečije ustanove i Više škole za vaspitače i Nastavak izvođenja radova na rekonstrukciji centralne zone. Kao i postupak sprovođenja javne nabavke za male vrednosti za poslove Nabavke, popravke, zamene i postavljanja vertikalne signalizacije u gradu i Horizontalno obeležavanje ulica.

Nedavno je potpisan ugovor sa najpovoljnijim izvođačem radova na rekontrukciji mosta u Šarkamenu, a ovih dana će biti zaključen i ugovor sa izvođačem radova na sanaciji trotoara u ulici Srbe Jovanovića. U toku je i pribavljanje podataka za izradu projektne dokumentacije Pikijevu ulicu.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM