ДОПИС ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ НЕГОТИН


Пошто је очигледно да тренутно привремено веће није покренуло никакву причу о достављеном допису о радовима на асфалтирању спортских терена у М.З. Прахово и у Неготину у насељу "Србе Јовановића", генерални директор продукције "МАХ", Никола Петраћковић, предаће 10.03.2010.год. нови допис новоизабраном председнику или новоизабраној председници општине Неготин.

"Моја парола је "Обећање лудом радовању". Чим сам имао први разговор са председником Привременог органа општине Неготин, Љубишом Ђорђевићем, нешто ми ту није било баш у најбољем реду и претпостављао сам да нема ништа, да се џабе трудим и врзмам по згради општине. Свако обећава, а нико не испуњава.
Није да хвалим или да било како утичем на маркетинг Либерално-демократске партије, али претходна локална власт на челу са председником општине, госпођом Радмилом Геров, ми је веома помогла и још како издвојила времена за моје проблеме и проблеме грађана наше општине. Нисам предао ни допис ни ништа, само сам поставио питање на сајту општине Неготин (господин Ђорђевић ни на том сајту нити одговара, а нити поставља питања грађана), Радмила Геров је заkазала долазак за 10.12.2008. год. дошла, разгледала игралиште, обећала реконструкцију, отишла. Негде крајем јуна месеца, радови су почели, игралиште у мом насељу је у потпуности реконструисано.
Немам шта да кажем, осим тога да ко год да дође на место председника општине Неготин, послаћу допис 10. марта после избора и надам се да ће тад нешто бити урађено
, а и не желим да мештани М.З. Прахово имају лоше мишљење о мени јер сам им обећао да ће им спортски терен у потпуности бити реконструисан, а Љубиша Ђорђевић то уопште није споменуо. Овом приликом бих желео и да се обратим мештанима овог села да желим да знају да оно што сам им ја обећао, то же бити и испуњено ма колико год буде било тешко и напорно, али даћу све од себе и све ће бити онако како сам и обећао".

Рекао је генерални директор, Никола Петраћковић.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM