ПОВУЧЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА ПУЛС НТК - РАДМИЛА ГЕРОВ

Јуче нам је Изборна комисија општине Неготин доставила Закључак, по коме, требамо да у року од 48 часова, исправимо обрасце ЛИ-ОН-1 (потписи бирача) и ЛИ-ОН-7 (изборна листа).

На свим обрасцима потребним за кандидовањe уписује се назив подносиоца изборне листе. Ако на ова два, треба да стоји „група грађана”, зашто се онда не тражи измена свих образацa, када и на њима треба то исто да буде уписано? Да ли је то случајни пропуст Изборне комисије да напише да треба исправити све обрасце или нешто друго, не знамо.

Шта би се десило да исправимо ова два, а остале не? Да ли би листа била призната или не? Шта би се десило да исправимо све обрасце, кад они то нису тражили? Да ли би тада листа била призната или не?

Шта ако се након тога, поново, појави приговор бирача? Како би одлучио надлежни суд, ако дође до жалбе у том случају? Требамо ли поново да размишљамо о томе колико чланова Изборне комисије је било присутно?
Не желећи да размишљамо о томе, шта би било кад би било, данас смо повукли изборну листу “Пулс НТК – РАДМИЛА ГЕРОВ“ са захтевом да нам се врати документација коју смо предали уз Изборну листу.

Неке политичке партије желе да нам онемогуће учешће на изборима. То задовољство им нећемо пружити.



Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam