PONOVO O PRAHOVU


Omladina Prahova i Negotina prinuđena je da se za pomoć oko asfaltiranja sportskog terena u Prahovu i naselju "Srbe Jovanovića" obrate Ministarstvu omladine i sporta jer je lokalna vlast tri puta odbila da im pomogne.
Poruka je pre par dana poslata Ministarstvu, a odgovor se očekuje narednih dana od sektora za sport, izjavila je Tamara Milošević - Grbić, radnik u sektoru za saradnju s javnošću u Ministarstvu omladine i sporta.

(Predsednik i potpredsednik opštine Negotin)


Kako nezvanično saznajemo ekipa negotinske kancelarije "Mladi u Negotinu", najavljuje obilazak sportskog terena u Prahovu gde će uslikati par fotografija i razgovarati sa mladima šta je njima tamo zaista potrebno i nastaviće pregovore sa Ministarstvom o mogućoj rekonstrukciji terena.


Na naše pitanje, zbog čega se za pomoć ne obrate lokalnom parlamentu, Nikola Petraćković, predsednik naše kancelarije koja još nije registrovana kao zvanična omladinska kancelarija, kaže da će se o tome razmatrati na nekoj od narednih sednica SO Negotin, gde će se na njegovu molbu, Radmila Gerov, odbornik u lokalnom parlamentu, obratiti Vlajku Đorđeviću, predsedniku opštine Negotin i postaviti mu par pitanja koja se odnose na rekonstrukciju ova dva terena.

(VI sednica SO Negotin. 2009.)

Dakle, Nikola Petraćković će sa svojim kolegama posetiti Prahovo u toku ove nedelje, možda još danas ili pak za koji dan. O zvaničnoj poseti, bićete obavešteni na vreme.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM