субота, 07. август 2010.

"GRAND" OSTAJE NA "PINK"-u


Novi sastanak predstavnika "Televizije Pink" i "Grand produkcije" rezultirao obnovom saradnje, odnosno pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika.
Televizija "Pink" je saopštila da je na novom sastanku sa "Grand produkcijom" odlučeno da se saradnja te dve kompanije nastavi, uprkos jednodnevnom prekidu koje je izazvalo "burnu reakciju javnog mnjenja".


Saopšteno je da će se saradnja nastaviti pod uslovima koje je Pink imao na početku pregovora, pošto je novi sastanak dve kompanije "rezultirao obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda".
"Grand je uslove Pinka prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost Granda da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija", navodi se u saopštenju.

(Aleksandar Popvić, "Grand produkcija")

Televizija Foks ranije danas demantovala je navode da će emisije Grand produkcije, koja promoviše folk, turbo folk i folk pop izvođače, od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici.
TV Pink je juče, u saopštenju koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, objavila da prekida svaku saradnju sa Grandom zbog "izostanka očekivanja da se saradnja nastavi na dogovorenoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodisnjih partnera".
Kratkoročan sukob je, ipak, danas rešen.

"Grand je prepoznao Pink kao izuzetno stabilnog partnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema", navodi se u novom Mitrovićevom saopštenju.
Dodaje se da "kratkoročnije ponude konkurenata proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik".