OČEKUJE SE ODGOVOR MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

Poruka koja je pre par dana poslata sektoru za odnose s javnošću u Ministarstvu omladine i sporta koja se odnosi na rekonstrukciju sportskog terena u M.Z. Prahovo i u naselju "Srbe Jovanovića", odgovor na nju trebao bi stići za par dana, javila je danas Tamara Milošević Grbić, radnik u sektoru.
Ona kaže da je danas prosledila mail koji je poslao Nikola Petraćković i da odgovor možemo očekivati narednih dana.
Ono što je neophodno to je da se Ministarstvu mora poslati par fotografija ova dva sportska terena da bi oni videli o čemu se radi. Takođe je u tekstu navedeno da je lokalna vlast u Negotinu tri puta odbila da pomogne mladim Negotincima kojima ništa od sportskih objekata osim jedne jedine zatvorene sportske hale nije dostupno za bavljenje sportom.

                                         (sportski teren u naselju "Srbe Jovanovića")

Sastanku pred lokalne izbore u opštini Negotin na kojem je prisustvovala Snežana Samrdzić - Marković, ministarka omladine i sporta, a takođe je prisustvovao i Nikola Petraćković koji je pokušao da prenese probleme negotinaca ministarki Marković.
Ona je rekla da je Ministarstvo omladine i sporta spremno da pomogne svima u koliko budu potražili pomoć. Bez saradnje sa lokalnom samoupravom, nema nikakvih radova. 

Nadamo se svi da će Ministarstvo omladine i sporta pomoći građanima opštine Negotin kojima su potrebni ovi tereni u šta opština ne želi da ulaže.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM