IZBORI ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA OPŠTINE NEGOTIN



Danas se održavaju izbori za Savete mesnih zajednica u Opštini Negotin. Biračka mesta u 34 mesne zajednice na teritoriji negotinske opštine, gde se danas sprovode redovni izbori, otvorena su jutros u 7 sati, osim u selu Rogljevu, gde je, zbog tehničkih problema biralište otvoreno sa pola sata zakašnjenja, te će za isti period glasanje biti produženo.

Današnji izbori obuhvataju seoska naselja, gde će 23.136 upisanih birača iskoristiti svoje pravo da izaberu svoje predstavnike u Savetima mesnih zajednica. Izbori se danas ne održavaju u naseljima Jasenica, Popovica, Slatina i Srbovo, gde su izbori održani ranije.


Današnji izbori za Savete mesnih zajednica otpočeli su po planu. Jutros u 7 sati otvorena su 33 biračka mesta, dok je jedno otvoreno sa pola sata zakašnjenja. Očekujem da će današnji izbori proteći bez problema. Pozivam građane da iskoriste svoje pravo i za svoje predstavnike u Savetima izaberu poštene i vredne ljude i dobre domaćine, koji će u narednom periodu, u saradnji sa Opštinom Negotin, pomoći u radu za stvaranje boljih uslova za život svih građana naše opštine“, rekao je predsednik Opštine Negotin Jovan Milovanović.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM