Nikola Petraćković ušao u trku za titulu "Zvezde Granda" za 2013/2014 godinu



Mladi negotinac Nikola Petraćković (19) nakon par pokušaja, boriće se ove godine za titulu pobednika popularnog show programa "Zvezde Granda".
Nikola se na audiciji u Boru pojavio u aprilu mesecu gde se predstavio pesmom Saše Matića "Noći u Sibiru", a zatim i uz matricu otpevao jednu od najpoznatijih pesama kralja narodne muzike, Šabana Šaulića "Samo za nju".
Par meseci nakon audicije, Nikola je primio poziv iz "Grand Produkcije" kada mu je rečeno da je ušao direktno u takmičenje za "Zvezde Granda" i da će nedelju dana pred početak takmičenja biti informisan o svim detaljima ovog programa.


"Prosto još uvek ne mogu da verujem šta mi se dešava, ovo je jedno predivno iskustvo i shvatio sam da se upornost na kraju najviše isplati. Drago mi je što sam nakon 4, ili 5 godina uzastopnog prijavljivanja za takmičenje uspeo da napokon i uđem u isto. Potrudiću se i daću sve od sebe da uspem u ovome jer je ovo takmičenje moja životna želja", rekao je Petraćković.

Sve informacije oko ovogodišnjeg takmičenja naćićete na našem blogu. Što se tiče navijanja i prevoza navijača, u toku je potraga za sponzorom koji će obezbediti prevoz. O svim informacijama bićete blagovremeno informisani.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM