Katarina najtalentovanija ! Negotin najponosniji grad !


Višemesečna potraga za najtalentovanijim devojkama i mladićima stigla je do kraja. 
 Negotinku Katarinu Kovačević publika odabrala za najtalentovaniju! 
Katarina i Gorica.jpg
Katarina Kovačević i Gorica Šutić
Od 5.000 prijavljenih kandidata, 400 je dobilo priliku da se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu.
Aleksandra i Nemanja.jpg
Aleksandra i Nemanja iz Kučeva
Žiri je zatim izabrao 40 polufinalista. Prethodnih pet nedelja smo gledali kako se bore za prolazak u finale pa je nastao spisak od 10, a zatim i 11 najboljih od kojih je samo jedan izabran za najveći talenat Srbije i kući otišao sa nagradom – čekom na 100.000 evra.
Nataša Pavlović.jpg
Profesorka latinskog Nataša Pavlović
U završnici četvrte sezone popularnog takmičenja za titulu najtalentovanijeg borili su se Nikola Radović, Hajnalka Buš, Katarina Kovačević, Gorica Šutić, Nataša Pavlović, Mihajlo Vlahović Beli, Aleksandra i Nemanja iz Kučeva, niška plesna grupa „Kontinuum sving" (Continuum Swing) i Zoran Jaćimović, harmonikaši Osnovne škole „Aleksa Šantić" iz Ugljevika i etno sastav „Čudesmo".  
Continuum Swing.jpg
Plesna grupa iz Niša „Kontinuum sving" nastupiće u finalu sa Zoranom Jaćimovićem
U timu koji je realizovao finalnu emisiju Ja imam talenat je oko 250 ljudi i kažu da su juče na zajedničkoj probi za tehniku i takmičare, funkcionisali kao jedan.
„Nema svađe, tim je uigran, posle četiri sezone se lepo slažemo, to se i vidi na televiziji", izjavila je producentkinja Sandrina Anđić.
Mihajlo Vlahovic.jpg
Reper Mihajlo Vlahović Beli
Kako bi program bio što uzbudljiviji za gledaoce RTS-a, i ove godine je došao čuveni britanski televizijski reditelj Pol Kiridž, koji je radio američki i engleski šou Ja imam talenat, prenos kraljevskog venčanja princa Vilijama i Kejt i ceremoniju zatvaranja Olimpijade u Londonu.
„Vaš tim produkcije je zaista odličan i zajedno smo postigli mnogo toga. Sada uživaju u eksperimentisanju. Svake nedelje gledaoci mogu videti nešto novo u šou programu", naglasio je Kiridž.
talenat harmonikasi.jpg
Harmonikaši Osnovne škole „Aleksa Šantić“
Novo je i to što je u finalu nastupilo 11 takmičara, jer je iz Londona stigla dozvola da se i Zoran Jaćimović takmiči za titulu najvećeg talenta Srbije. Tako su zajedno nastupili plesna grupa „Kontinuum sving" i Jaćimović.
Cudesmo.jpg
Etno sastav „Čudesmo"
Na generalnoj probi svi takmičari su izjavili da se osećaju sjajno, uprkos prisutnoj tremi.
Neki od kandidata su za ovo odlučujuće veče izabrali kosovke i makedonske stare pesme, drugi američke gospel numere, a bilo je i repovanja o našoj surovoj realnosti.
Nikola Radovic.jpg
Nikola Radović
Svi su bili spremni da oduševe i da se do poslednjeg trenutka bore za naklonost publike koja je SMS glasovima izabrala najboljeg učesnika.
Specijalni gost velikog finala bila je zvezda domaće pop scene Jelena Tomašević, koja je u emisiji premijerno izvela novu pesmu.
Hajnalka Bus.jpg
Hajnalka Buš
Međutim, ovo nije bilo jedino iznenađenje večeri. Nikola i Mihajlo dobili su poziv da nastupe na „Egzitu"!

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM