Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu "Negotin 2011"

3511_1.jpg

U negotinskoj Hali sportova sinoć je finalnim i utakmicama za treće mesto završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Negotin 2011.”.

3511_4.jpg

Najviše uzbuđenja i ove godine bilo je u finalnoj utakmici seniora gde su se sastale ekipe Auto servis „Kraguljac” iz Negotina i Apoteka „Uniprom M” iz Zaječara. Posle velike borbe, pred prepunim tribinama Hale sportova ekipa Apoteke Uniprom M slavila je pobedu od 5:4 posle boljeg izvođenja penala. Utakmica je u regularnom toku završena nerešeno 1:1, a strelci su bili Vladan Nikolić za ekipu iz Negotina i Ivica Jovanović za pobedničku ekipu. I utakmica za treće mesto između ekipa „Novi Stil 2” i VIS Kompjuters donela je dosta uzbuđenja, a pobednika je odlučio samo jedan gol koji su postigli igrači VIS Kompjutersa. Pored pehara i zahvalnica za učešće na turniru, pobednicima je pripala i novčana nagrada od 65.000 dinara, drugoplasirana ekipa je osvojila 30.000,a trećeplasirana 10.000 dinara.  

3511_2.jpg

U konkurenciji kadeta u finalnoj utakmici Triglav je slavio protiv ekipe Agromehanika rezultatom 4:0, dok je u utakmici za treće mesto X sistem pobedio Apoteku Obeks sa 3:1. Najboljim kadetskim ekipama su uz zahvalnice i pehare pripale i novčane nagrade od 20.000, 10.000 i 6.000 dinara.

3511_3.jpg

U finalu u pionirskoj konkurenciji Bombarderi 07 su bili bolji od Klevore i slavili pobedu sa 2:0, a u utakmici za treće mesto Transformansi su pobedili ekipu RVB Komjuter sistems sa  6:1.

U kategoriji mlađih pionira ekipa Stovarište Milican je posle izvođenja penala savladala Nitogen Junajted sa 3:2. U utakmica za treće mesto nije odigrana jer se ekipa Spajić Kompani nije pojavila na terenu pa su  momci iz ekipe Negotinac službenim rezultatom 3.0, osvojili treće mesto.
Najboljim ekipama u kategoriji pionira i mlađih pionira pripale su novčane nagrade u iznosima od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara.

3511_5.jpg

Nagrade su najboljim ekipama uručili predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Negotin Dragan Đokić i predsednik Organizacionog odbora turnira Bogdan Gugić. 
Uručene su i zahvalnice generalnom sponzoru turnira Opštini Negotin i sponzorima Agrobanci i JKP „Badnjevo”. Posebne zahvalnice uručene su sponzoru ekipe RVB Kompjuter sistems, za razvoj ženskog fudbala, s obzirom da su za ovu ekipu nastupile četiri devojčice, kojima su takođe uručene zahvalnice za učešće na turniru.   

IZVOR: 
ZVANIČNA PREZENTACIJA OPŠTINE NEGOTIN

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam