Fudbaleri prvi na tabeli, para za dalji prolazak "nema"


Fudbaleri "Hajduk Veljka", tačnije pioniri, završili su prvenstvo na 1. mestu na tabeli čime su stekli pravo da se takmiče u Kvalitetnoj ligi Srbije. Naravno to je želja svih fudbalera, ali kako se šuška, kako pričaju roditelji dece, opština Negotin nema dovoljno sredstava da finansira njihov plasman u Kvalitetnu ligu Srbije.
Tako će ove mlade nade po ko zna koji put biti iznevereni jer im se ovo ne dešava prvi put.

"Ovi momci su zaista kvalitetni što se po postignutom uspehu da videti i nije uredu da po ko zna koji put opština nema sluha za decu, a navodno se vlast trudi da pomogne mladima. Nije fer i to što prvi tim dobija milione a ostvaruje zaista loše uspehe, a za mlađe selekcije nema para", rekao je jedan od roditelja.

Pioniri će sutra imati proslavu na gradskom stadionu povodom osvajanja prvog mesta, ali koliko će im biti lepo, toliko će im biti žao što ne mogu da odu dalje da se takmiče.

Opštinski Odbor Liberalno - Demokratske Partije Negotin obećao je urednicima našeg bloga da će u što skorije vreme razmotriti stvari zbog čega nema para, a to će uraditi i na narednoj Skupštini Opštine Negotin.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam