Smrzavanje!

И ако је у Неготину увелико почела грејна сезона, једини објекат у граду који се и ове године не греје јесте једини спортски објекат затвореног типа у нашем граду, тачније Хала спортова.
Сетимо се да је Привремено веће уложило 2, 600, 000 динара за радове на инсталацији грејања у Хали спортова, а грејање је трајало пар недеља, а онда је инспекција забранила грејање због неправилности у монтирању цистерни које су постављене на само 2 метара од објекта.


Инспекција је још на почетку 2010. године наложила да се цистерне морају закопати у земљу или око њих сазидати мали простор, што до дана данашњег није урађено.
То значи да ће се учесници овогодишњег Новогодишњег турнира у малом фудбалу поново смрзавати.
Не само учесници турнира, већ и кошаркаши и играчи који гостују из дригух градова не само што ће се смрзавати, већ ће нам се и смејати, а да не говоримо о деци која тренирају у хали.
Да л се тренира у хали или на отвореном, потпуно је све једно, спољашна температура је приближна, осим што у хали нема снега, а за похвалу су и радови на реконструкцији крова на хали спортова који и након реконструкције у шта су такође уложена значајна финансијска средства, прокишњава, а терен је и даље пун воде.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam