Pomoćnik ministra prosvete u Negotinu

2973_1.jpg

Pomoćnik ministra prosvete mr Zoran Kostić u okviru svoje posete Negotinu obišao je i Osnovnu školu “Branko Radičević”, gde je razgovarao sa v.d. direktora Vladicom Bulatović.

2973_2.jpg

Sastanku su prisustvovali i načelnik Školske uprave Zaječar Dragoslav Marić, predsednik Skupštine opštine Negotin mr Milan Uruković, zamenik predsednika opštine Negotin Branko Marković i direktor Osnovne škole 'Vera Radosavljević' Svetislav Trnkić.

2973_3.jpg

Pomoćnika ministra posebno je interesovalo kako teku radovi na izgradnji fiskulturne sale koji su u ovoj školi počeli pre nekoliko nedelja. Radi se o projektu vrednosti oko 30 miliona dinara, koji sa 80 odsto finansira Ministarstvo prosvete iz sredstava NIP-a, a sa 20 odsto lokalna samouprava. 

2973_4.jpg

Rok za završetak ovog objekta je 90 dana, ali će umnogome zavisiti i od vremenskih prilika. Tokom sledeće godine u planu je i izgradnja tople veze odnosno prolaza koji će školu povezivati sa salom. Sala će biti na dva nivoa, sa tribinama, svlačionicama i nastavničkim kancelarijama i pratećom infrastrukturom.

Izvor: Zvanična prezentacija opštine Negotin.

Популарни постови са овог блога

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam