петак, 28. октобар 2016.

Počele su nove "Zvezde Granda". Nikola Petraćković i ove sezone predstavlja Negotin

Snimanje i emitovanje najpopularnijeg show programa na ovim prostorina "Zvezde Granda", počelo je pre nešto više od mesec dana, a juče je snimana emisija u kojoj je nastupao negotinac Nikola Petraćković. 


Novo snimanje "Zvezda Granda" počelo je nesvakidašnjom tonskom probom u kojoj su učestvovali svi članovi žirija na čelu sa produkcijskim. Mikrofona se "latila" Snežana Đurišić koja je izašla na scenu i otpevala svoju pesmu "Lepi moj". Iako je ovo bio samo test kako bi se utvrdilo da li mikrofoni dobro rade kad su zidovi podignuti i spušteni, publika je aplaudirala izvođenju kraljice narodne muzike. Kad se cela ekipa najgledanijeg muzičkog takmičenja složila da su svi uslovi ispunjeni, takmičenje je moglo da počne. Marija Šerifović se našalila kako će njena drugarica Jelena Karleuša "konačno moći da čuje kako kandidati pevaju."


Nikola Petraćković, koji je bio pekar po zanimanju dobio je šest "da" i jedno "ne" od Jelene Karleuše. Pošto samo Jelena nije glasala Marija je rekla: "Jelena te nije dobro čula od trepavica", a svi u studiju su se smejali. JK nije ništa prokomentarisala na ovu prozivku, ali je Marija imala zanimljiv zahtev:  
"Molim te napravi mi kiflice sledeći put kad dođeš ali da budu slatke i da budu sa džemom od kajsija", poručila je Marija takmičaru, a on je obećao da će joj želju ispuniti. Saša Popović se umešao u diskusiju i aludirajući na na to što kandidat nije dobio glas od JK, rekao: "Jeleni sledeći put donesi samo džem ali bez tih kiflica". 
IZVOR : GRAND.ONLINE