Radmila Gerov : Protesti očekivani, upozoravali smo, ali nisu imali sluha

Radmila Gerov, poslanik u prošlom sazivu, članica predsedništva Liberalno demokratske partije, govori za naš blog o aktuelnim dešavanjima u Negotinu, protestima izazvanim poreskim rešenjima.

“Kada smo prošle godine na sednici SO Negotin upozoravali da će Rešenja biti uvećana i za pravna i za fizička lica, odbornici većine SPS i DS, nisu imali sluha za podnete amandmane LDP“.

Radmila dodaje,  “Da smo bili u pravu, dokaz su rešenja za porez na imovinu i porez na građevinsko zemljište, koja su građani dobili ove godine“.

“Juče smo na sednici govorili, po ko zna koji put, da je JKP Badnjevo u provaliji i da hitno treba preduzeti mere koje će dovesti do reorganizacije i sanacije firme. Naravno, sluha bilo nije. Vreme će vrlo brzo pokazati da smo bili u pravu, ali tada će naknadna pamet biti zakasnela, što će za posledicu imati pitanje opstanka firme i gubitak velikog broja radnih mesta“, izjavila je za naš blog, Radmila Gerov.

Da podsetimo, juče su građani Negotina protestvovali isperd zgrade opštine , revoltitani nerazumno visokim iznosima poreza na imovinu.

Predsednik opštine Negoin, Jovan Milovanović (SNS), optužuje bivšu vlast za “pokušaj manpulacije“, i navodi da su sva rešenja doneta u skladu sa zakonom.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM