NOVI USPESI NAJMLAĐIH KOŠARKAŠA KK "HAJDUK VELJKO"



Mladi košarkaši Hajduk Veljka,  nakon osvajanja prvog mesta na međunarodnom turniru u Beogradu pobednički pehar podigli su i na sedmom Mini basket festivalu, koji je održan u Zaječaru, u organizaciji košarkaškog kluba „Bin“.

I ovaj turnir mladi košarkaši, rođeni 2004. i 2005. godine, osvojili su bez poraza, a zabeležili su i najubedljiviju pobedu od 51:3, a protivniku u drugom poluvremenu nisu dozvolili da postigne ni koš.

Na turniru u Zaječaru, KK „Hajduk Veljko“ je pored dečaka predstavljala i selekcija devojčica, kojoj je ovo bio prvi zvanični nastup i prva pobeda.

Ovi rezultati su ujedno i još jedna lepa pozivnica za sve mališane u našem gradu da se priključe trenizima u našem klubu, koji su u poslednje 3 godine potpuno besplatni i koji će se održavati tokom celog leta, tako da je to dobra prilika da se stvore  neki novi budući šampioni. Upis novih članova počeće u petak 27. juna i vršiće se ponedeljkom, sredom i petkom od 10 časova u Hali sportova“ – istakao je Dušan Mandić, trener i predsednik KK „Hajduk Veljko“ iz Negotina.

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM