Nikola Petraćković u trećem krugu takmičenja "Zvezde Granda"



Najpopularniji muzički šou u Srbiji, projekat Grand Produkcije, "Zvezde Granda" ove godine ima mnogobrojne kandidate iz Bosne, Srbije, Makedonije, različitih gradova bivše Jugoslavije, ali i iz Negotina.
Mladi dvadesetogodišnji negotinac Nikola Petraćković izborio se i ušao u treći krug takmičenja.

Od ukupno 14. takmičara koliko je bilo u regularnom delu, 11. kandidata se izborilo i ušlo u baražno takmičenje gde žiri koji čine Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas, biraju 4. kandidata koji prolaze dalje, a specijalni žiri Grand Produkcije koji čine Saša Jakšić Žika, Lepa Brena i Saša Popović biraju jednog kandidata.


Nikola se u regularnom delu takmičenja predstavio pesmom predsednika žiria Šabana Šaulića "Anđeoska vrata" i pesmom Darka Radovanovića "Dukat", gde je prošao sa svih pet pritisnutih tastera žirija, zatim se u baražnom delu predstavio pesmom "Sirotan" koju takođe izvodi predsednik žiria Šaban Šaulić i Nikola je od 14. kandidata prošao u 5.najboljih te večeri.


Naredni treći krug takmičenja biće u aprilu, a emitovanje emisije u kojoj je učestvovao Nikola biće kroz mesec dana na televiziji "Pink".

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM