Opstina izasla u susret



Opstina Negotin izasla je u susret pobednickoj ekipi Novogodisnjeg turnira u malom fudbalu "Negotin" 2012  "X SISTEM" na taj nacin sto je obezbedila finansijska sredstva za njihovo takmicenje na turniru u Knjazevcu koji pocinje u cetvrtak 10. januara.


Predsednik opstine Negotin mr. Milan Urukovic primio je danas predstavnike ove ekipe sa kojima je porazgovarao a zatim ih uputio na adresu Opstinskog Fudbalskog Saveza Negotin koji sredstva za uplatu u iznosu od 8000. dinara preneo na adresu Sportskog Saveza Knjazevac.


Gvozdjarska radna "Gvozdjar" koja se nalazi pored gradskog stadiona ekipi je poklonila majce za ucesce na kojima ce pisati GRAD NEGOTIN, tako da ce ekipa u potpunosti braniti boje svog grada i predstaviti Negotin u najboljem svetlu. Momcima puno srece i uspeha !


OBAVESTENJE :
OVIM MLADIM FUDBALERIMA KOJI ZELE DA POKAZU STA ZNAJU I DA PREDSTAVLJAJU SVOJ GRAD VAN GRANICA NASE OPSTINE I DALJE NEDOSTAJE JOS NOVCA. NOVAC IM JE POTREBAN ZA PUTNE TROSKOVE.
MOLIMO SVE ZAINTERESOVANE KOJI ZELE DA POMOGNU OVIM MOMCIMA I IZDVOJE PAR STOTINA DINARA KAKO BI NESMETANO OSVOJILI TURNIR I U KNJAZEVU DA SE JAVE NA BROJ TELEFONA : 061/ 625- 41 -82    I    061/ 141- 54- 42

Популарни постови са овог блога

Srpkinja Brenda Zarić iz Negotina prihvatila islam

Mladi fubaleri iz Negotina sve poznatiji siroj javnosti

NIKO NEĆE KOALICIJU SA URUKOVIĆEM